GOUDEERLIJK

Kennis, ervaring en netwerk voor de puzzels van morgen

Investeer in gezonde leiders voor de toekomst

GOUDEERLIJK is een club van (jonge) leiders binnen retail die een passie hebben voor de beste ervaring op de werkvloer.

Investeren in deze leiders betekent dat zij steeds met verse inzichten jouw winkelvloer opgaan. Samen met andere leiders gaan ze groeien door ervaring en verdieping. Ze leren leiden vanuit visie en nemen hun nieuwe inzichten mee in hun werk. Zo haal je het beste uit je medewerker én je onderneming.

Unieke aanpak

GOUDEERLIJK is gespecialiseerd in het toerusten van leiders die het liefst met beide benen op de werkvloer staan. Leiders die het belang zien van investeren in kennis, maar die zichzelf niet graag in een klaslokaal op (laten) sluiten.
Onze ervaringsclub is meer dan een reeks kennis-modules. Tijdens iedere GOUDEERLIJK dag behandelen we een thema waarmee we direct aan de slag gaan. Daarbij maken we gebruik van Peer to Peer toerusting en groei. De leiders werken structureel aan hun persoonlijke uitdagingen en investeren daarnaast in de uitdagingen van andere GOUDEERLIJK-leden. Hun eigen ervaringen en die van collega’s dragen bij aan een verdieping in kennis en ervaring over het thema.

De GOUDEERLIJK dagen vinden plaats van
9:30 tot uiterlijk 16:00.

Toerusting

Jonge professionals hebben een cruciale rol in de ontwikkeling van de onderneming, vaak veel meer dan zij zelf beseffen. Hoe worden zij toegerust?
Wij zien dat (jonge) professionals vaak toerusting ontvangen in het toepassen van de juiste processen van verschillende formules. Maar hoe zit het met de ontwikkeling van leiderschap, cultuurontwikkeling en leiden vanuit een sterke visie?
Met GOUDEERLIJK willen wij (jonge) professionals juist hierin toerusten. Deze groep leiders bepalen namelijk de cultuur van morgen, ook bij jou op de winkelvloer. Nu in hun investeren betekent straks de resultaten terugzien in de teams die zij leiden.

Selectie van deelnemers

We willen een netwerk vormen van enthousiaste, toegewijde en leergierige jonge leiders. Daarom selecteren we de deelnemers van GOUDEERLIJK met zorg. Met elke potentiële deelnemer wordt er een interview afgenomen. Verder adviseren wij je om niet één, maar twee (jonge) leiders aan te melden voor GOUDEERLIJK. Hiermee garandeer je dat de nieuwe kennis nog beter wordt toegepast in jullie winkel.

Inspirerende locaties

Iedere GOUDEERLIJK-sessie wordt georganiseerd op een inspirerende locatie in het land. Het zijn locaties die bijdragen aan het creatieve proces van een
blue-sky-sessie, of die simpelweg gewoon te gek zijn om te bezoeken. Of het nu in de stallen van een biologische jerseykoeien-boerderij is, of in een internationaal mediakantoor midden in de stad: we nodigen je uit om vooral open-minded te komen! En ook al dragen deze locaties bij aan de ervaring, ze vormen slechts één element van de dag. De echte inspiratie zit in de combinatie van toerusting, applicatie en intervisie met elkaar.

Goed eten

Tijdens elke GOUDEERLIJK dag zal het niet ontbreken aan goed eten en drinken, er is tijd voor ervaren en genieten!

3x p/jaar

3 dagen vol:

  • Kennis
  • Ervaring
  • Inspiratie

Op het gebied van cultuurontwikkeling, visie, mentorschap en nieuwe inzichten in klant- en personeelsbetrokkenheid.

Deelname

Je kunt deelnemen aan GOUDEERLIJK door een jaarlijks lidmaatschap af te sluiten of door deel te nemen aan individuele sessies. Als je een lidmaatschap afsluit, krijg je jaarlijks persoonlijke begeleiding op de werkvloer. Wil je eerst kennismaken met GOUDEERLIJK voordat je een lidmaatschap afsluit? Vraag ons dan naar de mogelijkheid om eenmalig deel te nemen. Als je meteen lid wilt worden, kun je je direct inschrijven.

Aanmelden

Aanmelden voor GOUDEERLIJK kan via Ronald Kersseboom. Dit kan per telefoon of per mail. Na aanmelding plannen wij een ZOOM-interview, verdere details volgen per mail. Er is slechts beperkt ruimte, schrijf je daarom vandaag al in.

Gegevens Ronald Kersseboom

+31 (0) 6 – 512 177 86
info@goud-in-handen.nl