Klantervaringen

Heeft jouw team ook behoefte aan een gezamenlijk doel en ook gewoon een paar onwijs leuke avonden, dan is Goud in Handen echt een aanrader!

Jumbo Langerak Woerden

“Samen met mijn team heb ik recent een mooi trainingstraject gevolgd om de visie van onze organisatie concreet te vertalen naar gewenst voorbeeldgedrag op de winkelvloer.
Ronald en Ferdi hebben het traject begeleidt en de teamleden écht betrokken bij het vaststellen van de kernwaarden van ons team.
Dit heeft geresulteerd in concrete afspraken waar al mijn vulploegleiders voor staan en waarmee zij dagelijks hun eigen team mee gaan inspireren!
Mijn team heeft geleerd om onze visie dagelijks te betrekken in wat we doen, want wij zeggen: Uw boodschap, onze passie!”

Jumbo Jim Koster

“Door dit programma heb ik gezien dat we met de grote groep medewerkers echt goud in handen hebben. in deze groep zit enorm veel creativiteit. Als je die eruit weet te halen…dan is dat fantastisch.”

CORROSION

“Doortastend, resultaatgericht met een enorm gevoel voor de mens, dat was Goud in Handen voor mij. Ferdi en Ronald zien wat er nodig is en acteren hierop.

Goud in Handen brengt je organisatie in tijd van ontbinden weer in verbinding.

Stil zijn bij elkaars talenten, maar daarin het doel van de organisatie niet vergeten.  Het werken met opdrachten en hierdoor zien wat je collega’s betekenen voor de organisatie brengt je dichterbij elkaar en voor jezelf geeft het ook een boost om je waarde weer even scherp te hebben!

Ik vond het heel prettig om met samen te werken, zowel op zakelijk, als op persoonlijk vlak.”